Szúnyoghálóra és energetikai tanúsítványra szükség van

A szúnyogok elleni kollektív gyűlölet már rongyosra rágott téma. Nem csoda, hiszen kivételesen bosszantó társaság. Nem ismerek olyat, aki akárcsak egyszer is pozitívan nyilatkozott volna meg a szúnyogokról. A legjobb, amit tehetünk az ellen, hogy legalább az otthonunkat ne lepjék el, az a szúnyogháló. Egy szúnyogháló a lakások vagy házak ablakaira és már is megoldódott a probléma. Ugyanilyen könnyen megtudtam oldani azt is, amikor eladtam a lakásomat, amit irodának használtam és gyorsan kellett hozzá energetikai tanúsítványt szerezni.

Az energetikai tanúsítvány egy szükséges dokumentum, hogyha el akarjuk adni a házunkat. Ez ugyanis egy hivatalos irat arról, hogy az adott ingatlannak pontosan mennyibe kerül a fenntartása. Amikor a lakásom eladására került a sor majdnem el is feledkeztem róla, így gyorsan kellett megoldást találni. Egyrészt megnéztem, hogy az energiatanúsítvány ára jelenleg milyen magas. Rövid keresgélés után rátaláltam az e-tanusitas.eu-ra, ami konkrétan ilyen energetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozik.

Az egyik legfontosabb számomra, amikor ilyen szolgáltatásokat akarok igénybe venni, hogy milyen a weboldal dizájnja. Az e-tanusitas.eu-nál egyszerű, visszafogott és praktikus volt a megjelenés. A színek összhangja kifejezetten tetszett, sugárzott valamiféle biztonságot. Az elrendezés is nagyon felhasználóbarát volt, és így könnyen és gyorsan meg tudtad találni, amit keresel.

Energetikai tanúsítvány sorban állás nélkül

Gyorsan megnéztem, hogy az e-tanusitas.eu-nál mennyi az energiatanúsítvány ára. Meglepően barátságos volt, én valamivel többre számítottam. Ezután rátértem magára a folyamatra. Meg volt adva egy telefonos elérhetőség, illetve egy online kitölthető űrlap. Miután megtörtént a kapcsolatfelvétel, az első lépés az adategyeztetés. Ezután a megadott információt továbbítják egy mérnök kollégának, aki egyeztet velünk egy időpontot a helyszíni felmérésre. Ezt követően a mért adatokat visszaküldi az irodának, akik elkészítik az energetikai tanúsítványt és e-mailben vagy futárral elküldik nekünk a felmérést követő 24 órán belül.

Ez így leírva nagyon egyszerűnek tűnt, így bele is vágtam a dologba. Sürgős volt a dolog ezért a telefonhívást választottam. Az e-tanusitas.eu ügyintézője kedvesen felvette az adataimat és válaszolt a kérdéseimre. Biztos, ami biztos alapon azért rákérdeztem nála is, hogy pontosan mennyi az energiatanúsítvány ára. Ezután nem sokkal már a náluk dolgozó egyik szakemberrel beszéltem meg a helyszíni vizsgálat időpontját.

Energetikai tanúsítvánnyal és a szúnyoghálóval már el is adhatom a lakást

A megbeszélt időpontban megjelent az e-tanusitas.eu munkatársa, én pedig addigra kikészítettem a kért dokumentumokat, amelyek még szükségesek voltak a tanúsítványhoz. Miután végzett a szakember elküldte a mért adatokat az irodába, hogy elkészíthessék az energetikai tanúsítványt.

Másnap már kaptam is az e-mailt az elkészült dokumentumról. Nagyon elégedett voltam az e-tanusitas.eu szolgáltatásával és gyorsaságával. Az energiatanúsítvány ára is abszolút észszerű volt. Nem is gondoltam volna, hogy ezt ennyire gyorsan el lehet intézni. De így szerencsére gyorsan meglett a tanúsítvány, és mivel már korábban szereltettem fel szúnyoghálót, gyorsan megvették a lakást.