A szúnyogok tönkretették az élményt

A cégnél megjutalmazták a legjobb és legsikeresebb értékesítőket. Az elmúlt egy évben történő kemény munkámnak hála én is helyet kaptam abban a csapatban, akiket elküldtek egy hétvégi balatoni kikapcsolódásra.

Az ott eltöltött időnket azonban teljesen tönkretették a szúnyogok. Pont abban az időszakban látogattunk oda, mikor a legtöbb van belőlük, de a nyaraló tulajdonosai erre egyáltalán nem gondoltak, mert sem az ablakok és sem az ajtó nem volt felszerelve szúnyoghálóval. Nagyon mérgesek voltunk a szúnyoghálók teljes hiánya miatt. Már az is elég lett volna, ha legalább a hálószobákba helyeznek el belőlük néhányat. Ezeknek a hiányában vagy csukott ablakok mellett kellett aludnunk a melegben, vagy el kellett viselnünk az éjszakánkénti legalább tíz szúnyogcsípést.

Az biztos, hogy ha legközelebb a Balatonra megyek – akár magán, akár céges kikapcsolódásról is legyen szó – alaposan utána fogok járni, hogy a szálláson elégséges mennyiségben található megfelelő minőségű szúnyogháló. Úgy látszik, sajnos, ez nem minden panzióban és nyaralóban számít alapvető követelménynek.

Milyen kár, hogy a munkahelyünk nem inkább olyan megoldásban gondolkodott, mint egy csapatépítés a Balatonon. Az egyik kollégám már mesélt a linken keresztül megismerhető szolgáltatóról, mert már megfordult náluk. Csak jó tapasztalatai vannak velük kapcsolatban, így biztos vagyok benne, hogy a cégünknek is érdemes lenne rajtuk keresztül szervezni a programokat az alkalmazottak számára.

A weblapjukon olvasható, hogy egy ilyen eseménnyel mindenki csak nyer. A résztvevők jól érezhetik magukat és a kollégáikkal végre kicsit más környezetben is találkozhatnak. Ez hozzájárul az erősebb munkahelyi kapcsolatokhoz és az eredményesebb együttműködésekhez. Végeredményben ezzel elérhetjük azt, hogy a cégünk termelékenyebb legyen, de közben a dolgozók is jól érezzék magukat. Úgy gondolom, hogy egy modern felfogású vállalkozás kapva kap az alkalmon, hogy erre a kiváló balatoni szolgáltatóra bízza a céges szórakozások és események megszervezését.

Mivel a Balatonról beszélünk, a legtöbb program a vízzel és a hajózással kapcsolatos. Ezekből igencsak sok féle lehetőséget fedezhetünk fel magunknak, melyekről a honlapjukon is részletes leírást kapunk. A biztonság kedvéért azért létezik itt egy „B terv” is, arra az esetre, ha az időjárási körülmények túl kedvezőtlenek lennének például egy vitorlás hajós útra.

Ezeket a csapatépítéseket a Balatonon ne úgy képzeljük el, hogy ki választunk közülük egyet és fixen tartani kell magunkat a program pontjaihoz. Itt az ügyfelek igénye az első, így ha ők szeretnének módosítani az egyik eseményen, azt megtehetik. Sőt, akár teljesen egyedi hajós programok kidolgozására is van lehetőség.

Akár nagy, akár kisebb céges pénzügyi keretről beszélünk, itt meg fogjuk találni az optimális megoldást, melynek keretében mindenki jól szórakozhat.

A honlapjukon egyébként még a rendelkezésükre álló hajóflottát is áttekinthetjük. Minden részletet elolvashatunk ezekről a gyönyörűségekről. Az biztos, hogy hatalmas élményt szerezhetünk ezekkel a vízi járművekkel egy céges rendezvény keretében.

Beszélni is fogok a vezetőséggel, hogy legközelebb inkább küldjenek el minket ide egy sárkányevezős versenyre. Biztos vagyok benne, hogy ez a kollegáimnak is nagyon tetszene és erősödne az összetartásuk is, mely később a vállalati munkában is megmutatkozna.

A másik program, ami igazán tetszene a többieknek, az a SUP verseny. Ehhez kapcsolódóan több gyorsasági és ügyességi játékot is kitaláltak már, melyeket biztosan mindenki nagyon élvezne. Fontos megjegyezni, hogy a szolgáltató számára az ügyfelei biztonsága az első helyen szerepel, ezért mindig tartózkodik a csapattal egy képzett vízimentő is.