Nyár elején két problémám volt

Az egyik, szúnyoghálót szerezni a lecserélt (akkor még csak lecserélendő) ablakokra, a másik, vezérlés csere a kocsiban.

Azt kell mondjam, nyílászárót cserélni manapság még az általános szakemberhiány ellenére is könnyebb. Várni kell ugyan a sorunkra, mire ráérnek kijönni, kiszedni a régi ablakot, és újat varázsolni helyette, de a munkavégzés, ezen területen számomra egészen jónak és kiszámíthatónak tűnt. Kisebb volt a rizikó benne, mint abban, hogy jó autószervizt találunk-e, és tudtunk úgy venni ablakokat, amihez járt is végül a szúnyogháló – amit előzetesen nem gondoltam volna, de felrittyentették azt is.

Autószervizből is találtam jót, de az általánosságban nagyobb lutri, ezért, ha már megtaláltam a tökéletest, hadd ajánljam a figyelmetekbe magát a Méta Autószervizt! Mert nyár elejét említettem, és mostanra eltelt annyi idő, hogy tudom, ők értenek mindenhez, amihez kell, nem vernek át, megbízhatók, így aztán a nyári projektet közül nekem mindkettő sikeresen zárult! Tudom, mert kitapasztaltam, hogy náluk nincs sosem gond.

Mitől jobbak konkrétan ők, mint bárki olyan, akiről minden bizonnyal rossz lenne az ítéletem? A garanciális alkatrészek és munkák miatt, főleg. Kell az elhivatottság és a korrektség is – utóbbi abban nyilvánul meg, hogy egy laikust se verjen át a szervizes, néha nem is nyerészkedésből, csak a félvállról vétel miatt. A Méta szerintem mindenben maximálisan korrekt, már többen is járunk oda a baráti közösségben, szóval több forrásra hivatkozva mondom azt, hogy minden feltételt teljesítenek! Miért járunk még PONT oda? Gumiabroncs-hotel szolgáltatásuk is van, azért! Ha rendszeresen ott cseréltetjük a gumikat a kocsin, ők tárolják az éppen lekerült télit, vagy a nyárit. Ehhez (a tároláshoz) megfelelő körülmények kellenek – ne tévedjünk. Ők viszont mindenre felkészült társaság, professzionális környezetet kialakítva minden ilyesmihez.

Na, de akkor vezérlés csere – ha már eredendően ezért mentem oda. A vezérlés csere esetén nem csak vezérlőszíjat, vagy vezérlőláncot cserélnek, hanem mást is. Ez komoly dolog. Vízpumpa, hűtőfolyadék, görgők, szimeringek – ilyesmikről van szó. Mindenféle hasonló folyamatról olvashattok magán a metaautoszerviz.hu oldalon, mert még blogjuk is van. Illetve, a linken láthatjátok, hogy minden területről ejtenek éppen elég szót, hogy egy igazán kívülálló, aki csak használja az autót, de sosem tudna semmit sem megszerelni rajta, értse azért, ha akarja, hogy mi történik a tulajdonával. És azért szeretem még őket, mert élőszóban is kommunikatívak és alkalmazkodók! Forduljatok bizalommal hozzájuk, elérhetőségek szintén az oldalon, a Kapcsolat menüpont mögött.

vezérlés csere