Szúnyogháló szerelés közben kiszakította a pólóját, itt vettem neki másikat

A férjem imád barkácsolni és amit csak tud, szeret mindent maga megszerelni a ház körül. Nyáron az ablakokra a szúnyoghálót is ős szokta megcsinálni, vékony lécekből masszív keretet készít, amire kifeszíti a hálót és úgy rögzíti az ablakkeretre. De készített már szúnyoghálós ajtót ugyanezzel a megoldással a teraszra is.

Legutóbbi ilyen barkácsolása alkalmával a pólója véletlenül beakadt egy szögbe és gyönyörűen szét is szakította. Nem volt már egy mai darab, de bosszankodott miatta, mert kényelmes és az otthoni munkák elvégzéséhez ideális viselet volt.

Miután a szúnyoghálókat szépen, ügyesen megcsinálta, gondoltam rendelek neki meglepetésből, csak úgy egy új pólót, amit majd kényelmesen viselhet, ha itthon tölti az időt a ház körüli munkálatokkal.

Többször vásároltam már ilyesmit a lolmarkt.hu/egyedi-polo linkre kattintva és úgy gondoltam, hogy ezúttal is ez lesz az első hely, ahol körülnézek majd. Korábban akkor találtam meg ezt az oldalt, amikor céges bulit szerveztünk és én lettem megbízva azzal, hogy csináltassak a cég logójával ellátott egyenpólókat.

Már akkor is elégedett voltam a lolmarkt.hu szolgáltatásaival, mert gyorsan, jó minőségben és korrekt árakon dolgoztak. A kért rendelést 2 napon belül leszállították. Tudjuk, hogy milyen nehéz ilyen rendezvényeken olyan dolgokat leszervezni vagy beszerezni, amelyekkel mindenki elégedett. De ezúttal tényleg senkinek nem volt semmi kifogása, mert a pólók nagyon szépek voltak.

De olyanra is volt már példa, hogy nem egyénileg csináltattam pólót, hanem születésnapra választottam egy vicces, frappáns képpel és szöveggel ellátott felsőt. Az is nagyon nagy sikert aratott.

A lolmarkt.hu-n mindenkinek vannak pólók. Anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek, kismamáknak, gyerekeknek is. ezeken kívül lehet kapni családoknak való összeállításokat, de páros szetteket is. Ha pedig mondjuk gamer vagy traktoros jóbarátunknak keresünk ajándékot, biztosan nem fogunk csalódni, mert fogunk megfelelőt találni nekik.  

Nemcsak pólók, hanem kapucnis pulóverek és vászontáskák is helyet kapnak a választékban. Férfi és női fazonban kapható a legtöbb változat. Azonban a méreteknél felhívják a figyelmet arra, hogy a férfi pólós picit bővebbek, a nőiek pedig picit szűkebbek a megszokottnál. De ne ijedjünk meg a méretválasztástól. A weboldalon mérettáblázat segít eligazodni a megfelelő darab kiválasztásában. Színekben is bőséges a választék, vannak itt fekete, fehér, kék, zöld, rózsaszín, narancs árnyalatú anyagok is.

Ha mégsem sikerülne kiválasztani a megfelelőt és gond lenne a mérettel, akkor sem kell aggódni, mert 2 héten belül díjmentes cserére van lehetőség.

A pólók pamutanyagból vannak, tartósak és jó minőségűek. a rájuk nyomott feliratok is modern technológiával kerülnek fel a pólókra, hogy sokáig szépek és tartósak maradhassanak.

A kiválasztott termék jellemzően 1-2 munkanap alatt elkészül és megérkezik. Ünnepek körül ez a határidő valamelyest meghosszabbodhat, de úgysem több sosem 3-4 napnál.

Én valami vicceset kerestem volna és találtam is egy éppen alkalomhoz illő pólót, miután a régi darab barkácsolás közben ment tönkre. Ezért a választásom a „ Ha apa nem tudja megjavítani, akkor senki sem” feliratú felsőre esett. Fekete színben és XL méretben tettem a kosárba.

Örültem annak, hogy ilyen frappáns és alkalomhoz illő meglepetést sikerült találnom a lolmarkt.hu/egyedi-polo linken. A rendelésem 2 napon belül megérkezett. Munkahelyi címre hozta a futár de, otthon adtam oda a férjemnek miután hazaérkeztem délután. Egyből bele is bújt és gyorsan kiment a műhelybe keresni magának valami barkácsolni valót.