A szúnyogháló és a sokkoló is jó beruházásnak bizonyult

Noha ez a két tárgy nem kapcsolódik össze, de biztos állítom, hogy nagyon jó üzletet sikerült kötni mindkettővel kapcsolatban ezen a nyáron.

Egy szúnyogháló nem is kell magyarázni, hogy miért hasznos. Elegem volt már abból, hogy minden lefekvéskor a szúnyogok “zaklatnak”, hogy aztán kellemetlen, viszkető, amorf formában felduzzadó csípésekkel legyen tarkítva a testem több különböző pontja. Így a szúnyoghálós brigád, akiket végül kiválasztottam, szinte a teljes megőrüléstől mentettek meg így – legalábbis új időszámítás kezdődött akkor, amikor felkerültek az ablakokra és az ajtókeretre is a szúnyoghálók. Hiába volt ugyanis eddig is a legtöbb ablakon, már nem látták el megfelelően feladatukat, ugyanis itt-ott voltak apró sérülések rajtuk, amelyeken pont át tudtak slisszolni a kis betolakodók.

A másik jó deal a nyáron egyik fagyizót üzemeltető barátnőm sokkolója volt, amit tulajdonképpen én találtam neki a neten. Az Rdealer weboldalát már ismertem egy ideje, és mindig is el voltam képedve azon, hogy a hatalmas kínálat náluk milyen jó árakkal párosul. Nagyon profi sokkolókat – amik wifisek, érintőképernyősek – persze másfél-kétmillió forint környékén találhatunk, de a barátnőmnek, Andinak elegendő volt egy kisebb, kevésbé nagy tudású verzió, ami természetesen ugyanúgy teszi a dolgát, mint a legmodernebb, csúcstechnikával ellátott eszközök.

Az Rdealer nem csak sokkoló terén kínál ilyen szuper ajánlatokat, ugyanis több menüpont közül is kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb termékeket. Az első menüpont a csomagolástechnikáé – itt a különböző fóliák, tálcazárók és vákuumcsomagoló gépek kaptak helyet. Ezt követi a sorban az előkészítő gépek csoportja, amely több alcsoportot is tartalmaz. A botmixereket, a különböző szeletelőket, kuttereket és tésztanyújtó gépeket itt találhatjuk meg. A már említett sokkoló a fagylaltgépek csoportjába tartozik, a vitrinek, kombinált fagylaltgépek és jégkásagépek mellett. A következő kategória a húsipari gépeké, ahol minden megtalálható, ami a húsokkal kapcsolatható össze – daráló, pácoló, csontfűrész, töltő… A hűtés-fagyasztás menüpontja az egyik, ami leginkább bővelkedik termékekben, több mint hatszáz árucikk között tudunk itt szétnézni.

Az italkészítőknél leginkább kis konyhai gépeket illetve kiegészítőket találhatunk, mint például a citrusfacsaró, a kávéfőző és a kávédaráló. A kiegészítők kínálata elég vegyes, a teljesség igénye nélkül felsorolok párat: pizzalapátok, csaptelepek, edények és lábosok, mérlegek, kisbútorok… Mosogatás címszó alatt főként tányérmosókkal találkozhatunk, de akad néhány pohár- és kézmosó is. A sütés-főzés a másik nagy kategória a hűtés-fagyasztás mellett, szintén nagyon impozáns felhozatallal. A legkülönfélébb tűzhelyek, sütők tárháza ez a menüpont. Végül, de nem utolsó sorban pedig a sütőipari gépek következnek, amelyek között akad dagasztógép és cukrászati robotgép is.

Azt mondom tehát, hogy érdemes vetni egy pillantást az Rdealer oldalára, akár szakmabeliek vagyunk, akár nem, ugyanis lenyűgöző a kínálatuk.