A szúnyogok miatt vettem táskát ajándékba

Esküszöm, én nagyon szeretem az állatokat, de ha valaki megkérdezné tőlem, mi a legidegesítőbb állat a világok, akkor valószínűleg a legyek és a szúnyogok holtversenyben lennének nálam. Viszont gyanúsan a szúnyogok győznének inkább, mert azok még csípnek is…

Tóparti nyaralásomat töltve sajnos a ház macskája sajnos sikeresen kiszakította a szúnyoghálót, ennek hála az éjszaka átment katasztrófába és a szúnyogok meg mindenféle rovarok zümmögő hadseregként lepték el a hálószobát, mert hát miért is hagynának aludni? Bár azt se értem, cica mellett miért nem alumínium vagy más, valóban erős anyagból készült szúnyoghálót használtak vendéglátóim, hiszen ma már számos létezik ezen apró szörnyeteget távol tartására.

Na mindegy is, a lényeg, hogy az alvásnak lőttek, így úgy döntöttem, kimegyek a nappaliba (szerencsére az rovarmentes övezetnek számított) és a laptopomat előszedve valami hasznossal ütöm el az időmet. Mivel anyukámnak közelgett a születésnapja és tudtam, hogy mostanában úgy is nő táskák után nézelődik, gondoltam, inkább megelőzöm és veszek neki egyet én.

A neten böngészve rátaláltam az Annatáska weboldalra, ahol nagyon nagy választék tárult a szemem elé a nő táskák kategóriáját megnézve. Szuper, gondoltam, és rögvest elkezdtem körülnézni: rengeteg márkából, típusból és fazonból lehetett választani, széles árkategóriákban. Lehetett szűrni is annak függvényében, milyen jellegű táskát vagy épp pénztárcát szeretnék rendelni – ez szerencsés is volt, mert a nagy választék miatt pikk-pakk a bőség zavarába keveredtem…

Mivel hála az égnek elég jól ismertem anyukám ízlését, elég könnyen beállítottam a megfelelő feltételeket és nekikezdtem a böngészésnek – és mondhatom, így sem volt kifejezetten könnyű dolgom, annyi szépség volt ott! Csak pörgettem az oldalak közt és gyönyörködtem a szépségek láttán, de tudtam, hogy sietnem kell, hiszen ki is kellett szállíttatni a terméket. Már épp döntöttem volna kutyafuttában, mikor megláttam, hogy egyébként gyors, csupán 1-3 nap alatti szállítást vállalnak, ami viszont bőven belefért még az időmbe, tehát ezzel rögvest egy nagy kő esett le a szívemről – hát igen, sosem voltam a határidők pontos betartásának szótári megfelelője, de hát senki nem lehet tökéletes, nemde?

Tovább olvasgatva azt is láttam, hogy a webáruház készlete – sok más hasonlóval ellentétben – saját, tehát nem kell a különböző beszállítókra várni, hogy vagy kiküldik a a rendelt terméket az áruház részére, vagy nem… tehát a rendszerüket is rögvest jóval stabilabbnak ítéltem az általam is ismert versenytársainál. Óh, és mielőtt elfelejtem: szintén felhívták rá az érdeklődők figyelmét, hogy regisztráció esetén különböző, VIP tagsági kedvezmények járnak a jövőben. Ennek hirtelen megörültem, bár bevallom, megszólalt a vészharang és rögvest éreztem, hogy a jövőben valószínűleg nem kevés pénzt fogok itt elkölteni, ha ezzel a rendeléssel elégedett leszek… de hát valahol mégiscsak el kell szórni a pénzemet, vagy mi.

Végezetül nagy nehezen kitaláltam, hogy melyik táskát vegyem meg anyukámnak, így nagyon gyorsan meg is rendeltem és kifizettem, még mielőtt meggondolhattam volna magam a választásomat illetően – és megindult a jól ismert, izgatott várakozás! És talán nem árulok el nagy meglepetést, te az Annatáska tényleg teljesítette a vállalt szállítási határidőt, így nagy örömömre a legnagyobb lelki békével készülhettem anyukám születésnapjára – és még inkább örültem, mikor az egyébként várakozásaimon felül teljesítő minőségű női táskát átadta és anyukám még nálam is boldogabb volt a láttán… ő maga is rögvest a beszerzési helyemre lett kíváncsi, de ezt megtartottam az én aduászomnak.