Szúnyogháló az addiktológiára is kell

Nemrég eltűnődtem azon, hogy mennyi mindent használunk a házunk komfortosabbá tételéért. Ilyen a szúnyogháló is, hiszen senki sem örül annak, amikor egy nyári estén éppen aludna, de egy szúnyog mégsem hagyja. Egy egyszerű dolog, mégis mindenhol használjuk. Legalábbis mindenhol jól jön. Még egy addiktológián is.

És miért pont ezt a példát hoztam szóba?

Azért, mert mostanában épp az egyik barátommal nézelődtünk ebben a témában, ugyanis ő alkohol problémákkal küszködik. Olyan helyet szerettünk volna választani, ahol tényleg törődnek az emberrel és tudják, hogy min megy keresztül az, aki oda megy és segítséget kér. Így találtunk rá a Felépülök magán rehabilitációs intézet | addiktológia magánklinika oldalára.

A Felépülők Családi Felépülési Központjának van egy 28 napos programja, ami nagyban tud segíteni az alkoholizmussal küzdők számára. Itt 28 napig bent kell lakni, így ide valóban csak olyan emberek jelentkeznek, akikben elég erős az elhatározás, hogy változtatni szeretnének.

Ez idő alatt egy szilárd keretrendszer segít a bentlakóknak, hogy könnyebben le tudják küzdeni a vágyat illetve az azonnali vágyteljesüléssel szembeni kiszolgáltatottságot. Segítséget kapnak ahhoz is, hogy milyen lesz majd a józan élet, hogyan fognak úgy telni a mindennapok.

Kis létszámú csoportokban történnek a foglalkozások, ahol figyelnek arra is, hogy hasonló motivációval rendelkező emberek kerüljenek össze, hogy valóban tudják majd segíteni ők is egymást.

A 28 nap alatt a hozzátartozókkal is konzultálnak, előadásokat tartanak nekik, hiszen ők is fontos részét képezik a felépülési folyamatnak.
Amennyiben már teljes mértékben elhatároztad magad, és változtatni szeretnél, illetve józan mindennapokat, akkor keresd a Felépülök magán rehabilitációs intézet | addiktológia magánklinikát nyugodtan. Egy beszélgetéssel kezdődik az egész, így egy próbát mindenképpen megér.

És ami még nagyon fontos, hogy légy nyitott, őszinte, akarj is tenni a változásért és az első nehézségnél ne add fel!