Szúnyogháló mellé dekoráció

A szúnyogháló nagyon praktikus használati tárgy. A nyári melegbe gyakorlatilag nélküle elviselhetetlenek lennének a napok, hiszen nem lehetne rendesen szellőztetni anélkül, hogy az egész lakás telemenne apró vérszívókkal. Főleg azokra az alakokra érdemes felszereltetni, amelyeket gyakran nyitunk ki napközben vagy esténként. Persze van hátránya is: ez pedig az esztétika. Sajnos a szúnyogháló kis mértékben képes elcsúfítani a szépen, igényesen felújított lakást. Ezzel azonban nincs veszve minden. A minimális szépséghibát tudjuk ellensúlyozni, például azzal, ha szép fényképeket helyezünk ki a falakra.

Ezeket vagy kinyomtattatjuk, vagy mi nyomtatjuk ki. Ha utóbbi mellett döntünk, és hiányzik egy-két kellék, például fotópapír, akkor érdemes lehet ellátogatni a https://nyomtatoalkatresz.hu/papír oldalra. A https://nyomtatoalkatresz.hu/papír oldalon a nyomtatópapírok vannak, de természetesen a webshopban találhatunk minden más kelléket is.

Két sorban helyezkednek el a menüpontok. Az első sorban van a “kiszállítás”, a “kapcsolat” és a “blog” felirat, alatta közvetlenül pedig a “toner”, a “tintapatron”, az “egyéb lézerkellék” , a “festékszalag és film” és a “papír” felirat. A kék-zöld honlap egyszerű szerkezetű, és egy hatalmas kereső felülettel is rendelkezik. Ez azok számára jön jól. akiknek nincs idejük hosszú percekig böngészni az oldalon a termékek között, hanem egy kulcsszó beírása után szeretnék azonnal megtalálni a nekik kellő kiegészítőt. Akik egyszerre többet vesznek ugyanabból a portékából, azok jól járhatnak, ugyanis két termék esetén kedvezményt, három termék esetén pedig jelentős kedvezményt kaphatnak.

A kiszállítás minden esetben ingyenes, azonban fontos megjegyezni, hogy a minimum rendelési érték 5000 forint. Ha a termékek mellett zöld pipát lát, akkor az adott csomagot 1-2 munkanapon belül kiviszi Önnek a futár. Ha ciánkék pipát lát, akkor 1-4 munkanap alatt lehet Önnél a csomag, ha pedig narancssárga homokórát lát, akkor várjon, míg a webshop alkalmazottai megírják önnek a várható szállítási időt a rendelés leadása után. A kiszállítás reggel 8 és délután 5 óra között történik, a kiszállító cég ettől egyéni kérésre időnként eltérhet, de ez nem kötelessége.