Szúnyoghálóm már van, az implantátum még hiányzik

Amióta az új lakásba költöztem, nagy problémát jelentettek a szúnyogok. Azelőtt olyan helyen laktam, ahol szinte egy sem volt belőlük, de ezen a környéken egyszerűen hemzsegnek. Mostanában igyekszem minél kevesebbet költeni, mert sajnos az egyik fogamat ki kellett húzni, és szeretnék egy jó minőségű implantátumot a helyére. Éppen ezért a szúnyogháló-vásárlást is halogattam, de egy ideje már éreztem, hogy hiba volt. Amikor egy napon belül már a tizedik szúnyogot csapom le magamon, az már túlmegy egy bizonyos határon. Beruháztam tehát egy viszonylag olcsó, mégis jó márkájú szúnyoghálóra, és már aznap fel is szereltem az összes ablakra.

Az implantátum is tervben van már, sőt, éppen tegnap foglaltam időpontot a dokinál, így ha minden jól megy, a jövő hét folyamán már ez is el lesz intézve. Egyébként hadd meséljek egy kicsit a fogászatról, ahova járok. Hátha valakinek segítek ezzel, aki épp egy megbízható, megfizethető helyet keres. Az ő nevük Fogorvos Budapest, és a fog implantátum beültetéstől kezdve a fogszabályzáson át a gyerekfogászatig mindennel foglalkoznak. Azt szeretem bennük a leginkább, hogy őket nem a pénz hajtja, illetve nem az a céljuk, hogy monoton módon minél több pácienst ellássanak, és csak legyen vége a napnak. Érezhető, hogy nekik tényleg érdekük, hogy a páciensek fogai egészségesek legyenek, és azok is maradjanak. Ehhez először is fontos a jó csapat: náluk ez meg is van, hiszen a barátságos kisugárzás az összes munkatárson érezhető. Egyébként ha valaki eleinte szkeptikus lenne, megnézheti a weboldalukat, mert ott nem csak fel van sorolva az összes munkatárs, hanem képpel és bemutatkozó szöveggel is el vannak látva, hogy már azelőtt megismerhesd őket, mielőtt legelőször időpontot foglalnál. De ha már a weboldalnál tartunk, itt szétnézve könnyen megtalálhatod az összes többi indokot, amiért őket tartom a legjobb fogászatnak az egész városban.

Elég, ha rögtön a főoldalon szétnézel, és elolvasod az alapelveket, amikhez tartják magukat a munkájuk során. A magas színvonal és a lelkes hozzáállás náluk alapvető, és ezt már azelőtt is bizonyítják, hogy betennéd a lábad a rendelőbe. Nézd csak meg oldalt a bejegyzéseket, amik különböző fogászati témákról nyújtanak alaposabb magyarázatot: vannak itt olyan témák, mint a fogszuvasodás, fogtömés, bölcsességfog kezelés, illetve a számomra leginkább releváns, a fog implantátum beültetés.

Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de nagyon szívesen olvasgatok olyasmiről, ami engem is érint vagy érinthet, és inkább az olyan cikkeket kedvelem, amit tudom, hogy a témában jártas emberek írtak. Ráadásul szerintem ez sokkal nagyobb meggyőző erő, mint az, ha csak simán leírnák, hogy az ő fogászatuk a legjobb. A bejegyzéseiket olvasva hamar kiderült számomra, hogy ők nem csak ígérgetnek, hanem valóban eredményesen és lelkesen dolgoznak. Az előbb is éppen a fog implantátum beültetésről szóló írásukat böngésztem, ezzel is felkészítve magam a rám váró beavatkozásra. Az, hogy előre tájékozódtam, abban is segített nekem, hogy ne félelemmel, hanem izgalommal várjam a kijelölt időpontot.

Mindenkinek ajánlom tehát, hogy nézzen szét a weboldalukon, és döntse el maga, hogy a Fogorvos Budapest mennyire tűnik jó magánrendelőnek. Szerintem nagyon jó, de persze nem akarok senkit befolyásolni. Megyek is inkább, lecsapom az utolsó szúnyogot, amelyik még itt zümmög a szobában.