Ha az idegeidre mennek a szúnyogok…

Meleg nyári esték, késő esti fürdőzések, hajnalokig elhúzódó beszélgetések. Az egyetlen dolog, ami megzavarhatja ezt az idilli képet, az nem más, mint a szúnyoginvázió. Sajnos ezek ellen az állatok ellen kifejezetten nehéz mit tenni, akármit csinálunk, képesek rendkívül kellemetlen helyzeteket okozni. A kérdés már csak az, hogy miként kezelhetjük az általuk okozott hatalmas stresszt.

A klasszikus stresszkezelési módszerekhez kell nyúlnunk ebben az esetben. Meditáció, wellness, hobbik, beszélgetés és természetesen a masszázs. A masszázs egy olyan kezelés, ami jó hatással van a testünkre és a lelkünkre is, a segítségével pedig könnyebb cipelni a mindennapok terheit.

karmathaimasszazs.hu

Ha úgy érzitek, hogy jól esne egy masszázs, akkor bátran fordulhattok a karmathaimasszazs.hu munkatársaihoz. A karmathaimasszazs.hu szalonjai Budapesten találhatóak, az egyik a Síp utcában, a másik a Király utcában. Ez azért kellemes, mert mindenki a hozzá közelebb eső helyre mehet el egy ki kikapcsolódásért. Időpontfoglalásra a honlapon lévő telefonszámon, vagy az “IDŐPONTOT FOGLALOK” feliratra kattintva van lehetőség. A koronavírusra való tekintettel a bejáratnál van lehetőség kezet fertőtleníteni, a masszőrök végig maszkban vannak és minden masszázs után fertőtlenítik a szobákat.

A személyre szabott thai masszázs hasznos lehet azoknak, akik napi 8 órát ülnek egy irodában, akik komoly fizikai munkát végeznek, akik a nap végén kimerülten zuhannak rá a kanapéra, és azoknak is, akik nem tudják eldönteni, hogy egy kiadós alvásra vagy egy kiadós masszázsra van szükségük.

A masszázs kínálat kifejezetten sokszínű. Van tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs, olajos testmasszázs, meleg olajos testmasszázs, olajos hátmasszázs, kókuszolajos testmasszázs, herbál masszázs és persze páros masszázs. A korábbi vendégek véleményét egy külön boxban olvashatjuk el a weboldalon. Vannak képek is a szalonról a honlapon, és még a gyakran ismételt kérdések is össze vannak szedve egy területen. Kitérnek például arra, hogy a vendégek igényétől függ, hogy fájdalmas-e a thai masszázs, hogy ruhában történik-e a masszírozás, és hogy mit nem szabad csinálni a masszírozás előtt.