Szúnyogháló árusító cégem lett a topcegalapitas segítségével

Szerintem az egyik legnagyobb biznisz a szúnyoghálókban van. Nem is értem, hogy miért nincsenek többen, akik ezzel foglalkoznak. Bár, ha többen lennének, akkor lehet, hogy nekem már nem jutott volna hely a piacon, így valamilyen szinten hálás is vagyok ezért. Na meg persze a zsenialitásomat is éltessük kicsit, nem volt könnyű kitalálni. Szerencsére megvolt a nyertes ötlet elég hamar és sokat utána is olvastam mindennek, hogy a legjobb minőségű szúnyoghálókat árusíthassam majd. Egy gond volt, nem volt még cégem és még a saját nevemen lévő ingatlannal sem rendelkeztem. Ekkor sietett a segítségemre a topcegalapitas, akik a székhelyszolgáltatást is tartalmazó csomagjukkal ingyen megalapították a cégemet. A havidíj pedig rendkívül kedvező, még egy ajándék hónapot is kaptam, tehát 6+1 hónapig van a székhely a nevemen a csomag szerint.

Amikor úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek, még nem tudtam, hogy mibe vágom a fejszémet. Szerencsére megtaláltam ezt a szuper topcegalapitas oldalt és mindenről tudtam informálódni. Nem csupán abban segítettek, hogy bejegyezzük a cégemet, de a bloguknak köszönhetően további hasznos információkat is megtudhattam nem csak a cégalapítással kapcsolatban, hanem arról is, hogy milyen teendőkkel kell számolnom majd a megalapítást követő néhány napban. Így már informáltan és célirányosan tudtam menni a könyvelőmhöz egyeztetni mindennel kapcsolatban. Amint megállapodtunk a részletekkel kapcsolatban, máris jöhetett a topcegalapitas-sal való egyeztetés.

Ilyen gyorsan végeztem is mindennel?

Nagyon gördülékenyen ment a folyamat, hiszen mindent tudtam már a weboldalon található információknak köszönhetően, illetve a könyvelőmnek hála. Csak néhány személyi iratot és papírt kellett vinnem a személyes konzultációra, minden mást intéztek számomra. Igazi minőségi szolgáltatásban részesültem és nagyjából egy óra alatt meg is voltunk az ügyvédes cégbejegyzéssel és a részletek egyeztetésével.

Megnyugtattak, hogy nem kell aggódnom, hiszen minden székhelyre érkező postai küldeményről gondoskodni fognak. Kihelyezik majd a cégtáblámat is és scannelve mindent továbbítani fognak a számomra. Örülök, hogy a fontosabb küldeményeim egy ilyen profi és precíz cég kezében lesznek, így efelől sem kell feleslegesen izgulnom. Végtelenül pozitív tapasztalatokat hagytak bennem és a segítségüknek köszönhetően az alapítást követő teendőkkel is időben végeztem és minden gördülékenyen ment.

A topcegalapitas lenne a legjobb választás?

A vállalkozásom virágzik és ez többek között annak is köszönhető, hogy nagyon kedvező áron tudtam megalapítani. A topcegalapitas nélkül nem tudom, hogyan sikerült volna ilyen kedvező feltételekkel elkezdenem a szúnyogháló árusító cégemet. Már nem is gondolkodok azon, hogy “Mi lett volna, ha..?” Csak az számít, hogy egy ilyen szuper partnert tudtam kifogni, akik teljes becsülettel és ügyfélközpontúsággal végzik a munkájukat. Köszönöm nekik, hogy ilyen szuper csapatot adtak nekem és ajánlom neked is, amennyiben éppen vállalkozáson töröd a fejedet. Keresd fel őket és látogass el az oldalukra még ma!